Despre noi | Întrebări și răspunsuri | Preţuri | Livrare | Comandă | Contact                                          

Produse Noni Tahitian Tahitian Noni Logo

Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse Tahitian Noni International
IPC 2797508

TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International , Inc.

© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.

Noni - Suc Noni

Politica de Returnare

     

Această pagină descrie modul prin care se calculează restituirile. Politica noastră de returnare nu afectează drepturile dvs. stabilite prin lege.

Garanţia noastră de Satisfacţie de 90 de zile

Dacă nu sunteţi complet mulţumit de *prima achiziţie de produse făcută, returnaţi-ne cantitatea de produse neutilizată din comanda dvs. în termen de 90 de zile de la data achiziţiei originale şi vă vom returna 100% preţul de cumpărare (cu excepţia taxelor de transport).

Vă rugăm să reţineţi că dreptul dvs. legal stabilit prin lege privind perioada de returnare nu a fost afectat.

* Doar un singur colet deschis şi utilizat din fiecare tip de produs va fi acceptat (cu condiţia ca acesta să nu depăşească valoarea unei cutii de Băutură Bioactivă Tahitian NoniTM).

**Reţineţi că dreptul dvs. statutar de răzgândire nu este afectat.

***Garanţia de 90 zile nu este valabilă pentru dispozitivele Age Defy. Dar suntem bucuroşi să vă oferim o garanţie de satisfacţie de 30 zile pentru dispozitivele Age Defy.

Garanţia de Returnare de 30 de zile

Dacă din orice motiv nu sunteţi mulţumit de achiziţia dvs., puteţi returna acestă comandă, în starea sa iniţială în termen de 30 de zile de la data la care aţi primit coletul, nedeschis (cu sigiliile şi ambalajul intact) şi vă vom emite o rambursare completă pentru preţul plătit pentru această comandă (cu excepţia taxelor de transport). Putem accepta returnarea coletelor desfăcute numai dacă acestea sunt încă în perioada de returnare de 90 de zile a Garanţiei de Satisfacţie.

Perioada de returnare legală

Prin lege, clienţii din Uniunea Europeană au dreptul de a se retrage de la achiziţionarea unui produs în termen de 14 zile lucrătoare de la ziua în care produsul a fost livrat. În cazul comenzilor multiple în care mai multe produse sunt comandate de un Consumator într-o singură comandă, dar livrate separat, ziua în care Consumatorul sau o terță parte, alta decât ziua transportului, o menționează ca ziua de intrare în posesia fizică a ultimului bun. Acest lucru se aplică pentru toate produsele noastre. Pentru a anula achiziţia în termen de 14 zile lucrătoare, vă rugăm să returnaţi comanda la depozitul Tahitian Noni Internaţional din Ungaria, astfel încât să primim coletul în termen de 14 zile lucrătoare, calculate de la ziua în care produsul v-a fost livrat.

Produse Deteriorate / Incorecte

Dacă aţi primit un colet care vizibil este deteriorat sau a fost trimis din greşeală, vă rugăm să refuzaţi livrarea şi vă vom trimite un nou colet fără nici un cost suplimentar. Dacă aţi acceptat livrarea şi în interiorul coletului găsiţi produse deteriorate, defecte sau incorecte, vă rugăm să ne anunţaţi în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea coletului şi vă vom trimite un o nouă comandă sau vom corecta greşelile pentru satisfacţia dvs.

Vă rugăm să reţineţi că veţi fi responsabil pentru costurile de returnare a produselor dacă livrarea nu s-a făcut din eroarea noastră, sau în cazul în care aţi preluat coletul văzând semnele vizibile ale deteriorării.

Condiţiile de returnare pentru Consultanţii Independenţi de Produse (IPC)

Politica de returnare completă care se aplică pentru partenerii IPC se găseşte în Manualul privind Politica Firmei TNI. Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contancaţi la adresa de contact romania@morinda.com.

Cum se returnează un produs

Trebuie să obţineţi un număr de autorizaţie pentru restituire (RA) prin contactarea departamentului Servicii Clienţi la numărul de telefon 0312 249 975. Vă rugăm să scrieţi numărul RA pe exteriorul cutiei şi returnaţi acest colet înapoi la adresa:

Morinda Mo. Kft.
Budapesta, 1124
Apor Vilmos ter 11-12. I em.
Hungary

Puteți vizualiza politica de returnare și pe site-ul oficial al companiei Morinda Bioactives dând click AICI

Recomanda Tahitian Noni prietenilor tai:

Numele dumneavoastra:
Email prieten 1:
Email prieten 2:
Email prieten 3:
 

Home | Oportunitate | Politica de returnare | Protecția Consumatorului - ANPC | Contact

Cosmetice Age Defy | Comandă combinată | Certificare și garanție

www.suc-noni.ro
Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse al Tahitian Noni International
IPC 2797508
TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International, Inc.
© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.