Despre noi | Întrebări și răspunsuri | Preţuri | Livrare | Comandă | Contact                                          

Produse Noni Tahitian Tahitian Noni Logo

Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse Tahitian Noni International
IPC 2797508

TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International , Inc.

© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.

Noni - Suc Noni

MĂRTURII

     

Stimați vizitatori,

Mai jos vă prezentăm câteva dintre mărturiile clienților noștri care au consumat produsul Tahitian NoniTM Original și care au dorit să împărtășească experiența lor cu acest produs și altor oameni.

Fiecare persoană care a dat o mărturie, a acordat și o notă produsului Tahitian NoniTM Original pe o scală de la 1 la 10, în funcție de cât de muțumiți au fost de acest produs. Această notă reflectă gradul de satisfacție al clienților noștri.

Efectele Tahitian NoniTM Original în tumori și cancer


Mărturie: ”În luna februarie 2016, fratele meu a fost diagnosticat cu cancer în grad II spre III, cu suspiciuni de metastaze. Căzuse la pat, nu mai avea poftă de mancare, slăbise peste 20 kg, nu putea sa doarmă, avea anemie severă și ABSOLUT TOATE ANALIZELE ERAU MULT SUB LIMITA.
Cu permisiunea medicilor oncologi, am început să-i dau sucul Tahitian Noni Original, la început doar 3 linguri, de 3 ori pe zi. Apoi am mărit doza la 100, 150 ml / zi. Din aprilie am început sa-i dau si Tahitian Noni în varianta QUAD, 200 - 300 ml / zi. Extinderea tumorii a STAGNAT, ANEMIA A DISPARUT, POATE SĂ MEARGĂ, A REVENIT POFTA DE MÂNCARE, AU DISPĂRUT ȘI DURERILE ÎN MARE PARTE, A REVENIT ROZUL ÎN OBRAJI, DOARME.
În concluzie pot să spun că sucul NONI READUCE LA VIAȚĂ, PT. CĂ STAGNEAZĂ TUMORILE, TREPTAT FACE SĂ DISPARA DURERILE, FACE SĂ DISPARĂ ANEMIA, CHIAR SEVERĂ,CUM ESTE CAZUL FRATELUI MEU SI ESTE BENEFIC PT. FIECARE DIN NOI, CEI SANATOȘI, SĂ BEM CAM 100 ML/ZI PT. SĂNĂTATEA NOASTRĂ.”

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Gheorghiu Eugenia-Doina, 64 ani, București

Efectele Tahitian NoniTM Original în sinuzita, colita, dureri de articulatii, diabet, micoze


Mărturie: ”În 2010 am consumat 10 litri de Noni. Trebuia să-mi dau lucrarea de dizertație la masterat și nu mai puteam să merg din cauza articulațiilor. Intrasem în panică, îmi era teamă că voi pierde sesiunea.
Am intrat pe Internet și am văzut sucul Noni. Mergeam prin casă cu cadru, nu puteam flexa piciorul stâng și mă ardea. Am intrat pe site și am comandat sucul 4 litri odată. Aveam la dispoziție până la examen 12 zile. Am consumat zilnic câte 30 ml înainte de fiecare masă cu 30 min de 3 ori pe zi.
După 10 zile puteam merge, și am luat și examenul la masterat. Observând efectele sucului am continuat 3 luni cu dozajul de mai sus și o lună doar dimineața și seara. M-am făcut și consultant și pentru că lucram la Primărie am recomandat colegilor. Primarul Nicolae Dragu devenise clientul meu fidel. Consuma și el și soția.

Dar să vă spun ce beneficii a avut organismul meu:
1) Am scăpat de o sinuzită veche pe care o tratasem cu tot felul de medicamente degeaba.
2) Am scăpat de fungii de pe căiile respiratorii și corzile vocale, dintr-un mediu toxic. Mi-a revenit vocea.
3) Am scăpat de o colită de fermentație.
4) Am scăpat de durerea de articulații.
5) Am fost suspectă de diabet, aveam dimineața glicemia 120 si seara 140, după consumul de Noni aveam dimineața 98 și seara 112.
6) Niciodată nu m-a mai ”vizitat” gripa, ceea ce rezultă că mi-a crescut imunitatea și bine-nțeles
7) Detoxifierea organismului.
8) Reglarea tranzitului intestinal (scapi de constipații sau diaree).

Știm cu toții că noul născut are un scaun de culoarea galben verzui pentru că nu are toxine în organism. Așa aveam și eu scaunul după 6 sticle de Noni. Dar iată că acum în 2018 am comandat din nou Noni. Astăzi am lansat a doua comandă de 4 sticle. Vreau să îmi reglez tensiunea că sunt hipertensivă și voi face o cură de 6 luni dar cu un dozaj de 40 ml de 3 ori pe zi timp de 3 luni și un dozaj de câte 40 ml de 2 ori pe zi timp de 3 luni. De când am consumat în 2010 sucul noni am devenit fan Noni. M-am făcut consultant la o firmă de cosmetice de la care folosesc gel de duș și săpun lichid cu noni care hidratează foarte bine pielea. Când consumi sucul noni trebuie să te gândești că este într-adevăr darul lui Dumnezeu și trebuie să-l bei cu plăcere că are un gust foarte bun.
Mai vreau să vă mărturisesc că am consumat sucul Noni de la Alevia 6 sticle dar am dat banii degeaba. Este mai ieftin dar este mai prost. Am consumat și de la Cali Vita (unde eram consultant) care este aproape dublu la preț dar mai slab. De aceea am revenit la Noni Original.”

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Moisescu Rădița, Călărași

Tahitian NoniTM Original ameliorează semnificativ astmul bronșic


Mărturie: ”Am început să consum sucul noni original timp de 2 ani neîntrerupt, atât eu cât și fiica mea de 7 ani, pentru astm sever. După trei luni de consum am renunțat complet la tratamentul medicamentos pentru astm și am continuat doar cu Noni încă 2 ani. Dacă înainte de consumul de Noni mă sufocam și de 5-6 ori pe zi, după primele trei luni s-au redus semnificativ crizele de astm ajungând în 6 luni să nu mă mai sufoc. În plus starea generală de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. Mai multă energie, bună dispoziție, digestie bună și un somn liniștit.”

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Groza Ana Irina, 38 ani, Cluj-Napoca

Tahitian NoniTM Original întărește imunitatea la copii


Mărturie: ”Sunt foarte mulțumită de efectele sucului noni. De când au luat noni, copiii reacționează mult mai bine la răceli și nu au mai luat antibiotic de cel puțin 2 ani, de când am început să le administrez sucul noni zilnic în perioada rece a anului.”

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Brighidau Alina Roxana, 33 ani, Constanța

Efectele Tahitian NoniTM Original la persoanele de vârsta a treia


Mărturie: ”Bine-nțeles că curiozitatea m-a împins să cumpar Noni de la mai multe firme de pe piață ca să experimentez și concluzia finală e că Tahitian Noni Original de la Morinda este cel care într-adevar își face efectul după prima zi de utilizare și nicidecum altele.
Pentru bunica mea e ”tratamentul minune” ce o vitalizează, îi ia durerile de cap ce le are în urma unui accident vascular cerebral, îi scade tensiunea, îi reda pofta de mancare și nu în ultimul rand îi reda starea de bine. Noni de la Morinda te ajută emoțional, te face să fii mai pozitiv, reduce depresia.
Sunt extrem de mulțumită de rezultatele vizibil pozitive ce le are asupra organismului bunicii mele care are vârsta de 90 de ani. Mulțumesc echipei care aduce acest tratament minune în țară și sper ca în viitorul apropiat să se gasească soluții ca livrarea acestui produs sa fie mai rapidă.”

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Mihail Loredana, Marghita, Bihor

Întărirea imunității și combaterea stresului

Mărturie: ”Consum Tahitian Noni Original de aproximativ 8 ani de zile, pentru cresterea imunității și pentru lupta cu stresul. Efectele au început să apară după ce am consumat 4 litri de noni. Rezultatele au fost foarte bune, sunt foarte mulțumit. Intenționez să consum acest produs și pe viitor pentru sănătate.”

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Mihoc Dumitru, 47 ani, Satu Mare

Tahitian NoniTM Original și creșterea imunității

Mărturie: Consum acest produs de aproximativ 1 an pentru întărirea imunității. Efectele au apărut cam la o lună după consum. Sunt foarte muțumită. Merită încercat.

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Văcăroiu Anca, 33 ani, București

Întărirea imunității la copii

Mărturie: Am comandat noni original pentru baiețelul meu de 4 ani ca să-i întărească imunitatea și nu a mai răcit în ultimele 2 luni de când consumă noni. I-am dat să ia zilnic 30 ml de suc noni, de 2 ori pe zi. Pot să spun că băiatului meu i-a fost de ajutor noni. Sunt foarte mulțumită de produs și sunt convinsă că are efecte benefice. Se pare că chiar ajută.

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Pătru Ana-Simona, 40 ani, Slatina

Tahitian NoniTM Original pentru un mod de viață sănătos

Mărturie: Hrana zilnică nu mai ajută organismul să reziste la: radiații, aerul toxic din București, legumele stropite, hormonii din carne, stresul etc. Cu ajutorul sucului NONI pot să trăiesc mai bine.

Nota acordată: 10

Mărturie realizată de: Ahuja Livia, 42 ani, București

în cazul în care doriți și dumneavoastră să dați o mărturie despre efectele benefice ale prodului Tahitian NoniTM Original, vă rugăm să ne contactați folosind rubrica de CONTACT

Recomanda Tahitian Noni prietenilor tai:

Numele dumneavoastra:
Email prieten 1:
Email prieten 2:
Email prieten 3:
 

Home | Oportunitate | Politica de returnare | Protecția Consumatorului - ANPC | Contact

Cosmetice Age Defy | Comandă combinată | Certificare și garanție

www.suc-noni.ro
Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse al Tahitian Noni International
IPC 2797508
TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International, Inc.
© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.