Despre noi | Întrebări și răspunsuri | Preţuri | Livrare | Comandă | Contact                                          

Produse Noni Tahitian Tahitian Noni Logo

Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse Tahitian Noni International
IPC 2797508

TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International , Inc.

© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.

Noni - Suc Noni

Livrare Tahitian Noni

     
Curier GLS

Firma de curierat

Produsele Tahitian NoniTM ale Companiei Morinda Bioactives sunt livrate la domiciliu prin firma de curierat GLS. Produsele vor fi livrate la adresa de livrare specificată de dumneavoastră. Această adresă de livrare poate fi diferită de adresa de domiciliu, astfel că puteți primi produsele chiar și la serviciu dacă doriți.

Firma GLS colaborează și cu alte firme de curierat, ceea ce înseamnă că uneori livrarea produselor se poate efectua printr-una din aceste firme de curierat, alta decât GLS.

Zona de livrare

Firma GLS efectuează livrări în orice zonă a țării, în orice oraș sau sat din România. Așadar veți primi produsele acasă la ușa dumneavoastră, chiar dacă locuiți într-o zonă mai îndepărtată de un oraș.

Depozitul Morinda Bioactives

Depozitul Morinda pentru livrările în România se află în Ungaria, în Budapesta. Produsele sunt livrate din acest depozit direct la domiciliul clientului.

Durata de livrare

Livrarea produselor la domiciliu durează 3 zile lucrătoare și se efectuează în zilele de luni până vineri. Sâmbăta și duminica nu se efectuează livrări la domiciliu, fiind zile nelucrătoare.

În cazul în care comanda este plasată într-o zi lucrătoare până la ora 13.00, acea zi este luată în considerare pentru livrare, ea fiind una din cele 3 zile lucrătoare necesare livrării. Dacă o comandă este plasată într-o zi lucrătoare după ora 13.00, acea zi nu mai este luată în considerare pentru livrare, prima zi a livrării fiind ziua imediat următoare. Așadar, dacă doriți de exemplu să primiți coletul în ziua de vineri, trebuie să plasați comanda până cel târziu miercuri la ora 13.00

Comenzile plasate în week-end, în zilele de vineri (după ora 13.00), sâmbătă și duminică, vor ajunge la destinație doar în ziua de miercuri a săptămânii următoare.

Ora livrării

Ora la care se efectuează livrarea din ziua în care trebuie să primiți coletul, este variabilă, acest aspect depinzând de firma de curierat GLS. De regulă livrarea se face în intervalul orar 8.00-17.00. Livrarea după programul de lucru, între orele 17.00 şi 20.00, este disponibilă doar în oraşele unde există depozit GLS. În cazul în care preferați un anumit interval orar pentru livrare, cum ar fi de exemplu înainte sau după ora 14.00, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda. De asemenea vă rugăm să ne anunțați dacă preferați să fiți contactat telefonic de curier înainte de livrare.

Siguranța produselor

Coletul cu produsele comandate este sigilat cu marca Tahitian NoniTM. În colet se găsește factura și chitanța emise de Compania Morinda Bioactives, pentru produsele comandate de dumneavoastră.

Plata produselor

Plata coletului se face în numerar direct la curier, în momentul în care primiți coletul. Mai există și opțiunea plății cu cardul, care se face anticipat, dar pentru aceasta avem nevoie de datele cardului dumneavoastră. Majoritatea persoanelor preferă însă plata la curier în numerar.

Recomanda Tahitian Noni prietenilor tai:

Numele dumneavoastra:
Email prieten 1:
Email prieten 2:
Email prieten 3:
 

Home | Oportunitate | Politica de returnare | Protecția Consumatorului - ANPC | Contact

Cosmetice Age Defy | Comandă combinată | Certificare și garanție

www.suc-noni.ro
Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse al Tahitian Noni International
IPC 2797508
TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International, Inc.
© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.