Despre noi | Întrebări și răspunsuri | Preţuri | Livrare | Comandă | Contact                                          

Produse Noni Tahitian Tahitian Noni Logo

Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse Tahitian Noni International
IPC 2797508

TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International , Inc.

© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.

Noni - Suc Noni

Întrebări şi răspunsuri

     

Cine poate să consume Tahitian NoniTM Original?

Tahitian NoniTM Original este un suc de fructe pur. Orice persoană care poate consuma fructe, poate să consume și produsul Tahitian NoniTM Original. Acest produs este consumat de milioane de oameni din întreaga lume.

Există relatări sau mărturii cu privire la efectele benefice ale sucului de noni?

Există numeroase relatări despre efectele benefice ale produsului Tahitian NoniTM Original. Milioane de oameni beneficiază de efectele sucului de noni. Persoanele care au consumat noni, pot să dea mărturie despre efectele pozitive resimțite în îmbunătățirea stării lor de sănătate. Puteți vedea câteva mărturii dând click AICI

În cât timp apar aceste efecte benefice la o persoană care consumă Noni?

Depinde de la persoană la persoană. Fiecare organism este unic. La unele persoane efectele apar în câteva zile, la altele în câteva săptămâni, iar la altele în câteva luni. Depinde de vârstă, de patologie, de terenul genetic al fiecăruia, de modul de viață, de rezistența organismului etc. Nu se poate spune cu precizie în cât timp apar efectele benefice la o anumită persoană, dar cert este că peste 80% din persoane au resimțit efecte benefice.

Atunci cât timp ar trebui să consum Noni ca să văd dacă mă ajută?

În cazul în care o persoană se decide să consume Noni pentru îmbunătățirea stării de sănătate sau la indicația medicului, tocmai datorită faptului că efectele pozitive apar mai rapid sau mai târziu la persoane diferite, este indicat să se consume zilnic Noni cel puțin 3 luni de zile ca și o medie a perioadei de consum. Uneori efectele pozitive apar chiar și după 3 luni. Fiecare este liber să decidă cât timp dorește să consume produsul.

Cum este mai bine să se administreze sucul noni, doar o singură dată sau de 2-3 ori pe zi?

Este mai bine să se administreze de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara, pentru că în acest mod organismul beneficiază tot timpul de substanțele bioactive din noni, care se absorb în sânge. Orice substanță biologică are un timp de înjumătățire și după un timp se metabolizează. De aceea, pentru un efect mai puternic, este mai indicat să se administreze de 2-3 ori pe zi și nu doar o singură dată pe zi.

Este adevărat că Noni întărește imunitatea?

Studiile care s-au realizat în acest sens demonstrează că Noni crește imunitatea organismului, ajutând organismul în lupta cu diverse afecțiuni. Imunitatea reprezintă capacitatea de apărare a organismului împotriva infecțiilor și agresiunilor. O imunitate puternică este un semn bun de sănătate.

Tahitian NoniTM Original poate fi administrat pentru întărirea imunității și la copii?

Bine-nțeles. Orice persoană, adult sau copil, care poate să consume fructe, poate să consume și Tahitian NoniTM Original. Acest produs este renumit pentru întărirea imunității și poate fi administrat cu succes la copii mai ales în sezonul rece, când copiii sunt expuși gripei și răcelilor (viroze respiratorii). Întărind imunitatea, rezistența organismului crește. Chiar dacă copilul va contracta răceala, el poate trece mult mai ușor peste ea, dacă consumă Noni.

Totuși, înainte de a administra Noni la copii, cereți avizul sau permisiunea medicului. Vă recomandăm să citiți și articolul Imunitatea la copii

În afară de Tahitian NoniTM Original, mai există și alte produse fabricate de compania Morinda Bioactives?

Desigur. Pe lângă Tahitian NoniTM Original, care este produsul de bază, mai există și alte produse cum ar fi Tahitian NoniTM Pure, Tahitian NoniTM Extra, Thrive Max, Rapid Fuel, Ulei purificat din semințe de noni, produse cosmetice etc. Toate aceste produse se găsesc la secțiunile Produse TAHITIAN NONI și respectiv Cosmetice Age Defy. Fiecare produs are și o descriere.

În cazul în care doresc mai multe produse, cum pot face o comandă combinată?

În cazul în care se realizează o comandă combinată cu produse diferite, trebuie să se țină cont de faptul că prețul fiecărui produs diferit scade cu aproximativ 50 de lei, sumă ce reprezintă taxa de transport care nu se mai plătește încă o dată. Pentru o comandă combinată vă rugăm să completați formularul de comandă din secțiunea din meniul de jos al site-ului, numită Comandă combinată unde veți găsi și alte informații utile.

Ce gust are produsul Tahitian Noni TM Pure?

Tahitian Noni TM Pure este mai amar și mai neplăcut la gust, datorită faptului că este fabricat 100% din fructul și frunzele noni, fără să conțină nici un adaos de suc de fructe de pădure. Gustul poate fi îmbunătățit, dacă sucul noni în varianta Pure se amestecă cu un suc de fructe oarecare (ex: suc de portocale) sau cu un ceai îndulcit cu miere de albine, înainte de administrare. Astfel se pot amesteca 30 ml de Noni Pure cu un sfert de cană de ceai îndulcit, fiind mult mai ușor de băut în acest mod.

Ce cantitate de Tahitian Noni TM Pure este recomandat să se consume zilnic?

Doza zilnică recomandată poate să varieze de la persoană la persoană. Așa cum s-a văzut deja, cantitatea de suc noni depinde de vârstă, de terenul genetic, de patologia persoanei, de modul în care se tolerează produsul etc. Datorită faptului că Tahitian Noni TM Pure este mai concentrat în iridoide decât Tahitian Noni TM Original, cantitatea administrată va fi ceva mai mică. În medie se poate administra 40-60 ml pe zi, 20-30 ml dimineața și 20-30 ml seara, cu 30 de minute înainte de masă.

Care este ambalajul produsului Tahitian Noni TM Pure?

Tahitian Noni TM Pure este acum ambalat în sticlă de sticlă de 750 ml. Astfel, dacă spre exemplu se comandă 3 litri Tahitian Noni TM Pure, în colet vor fi 4 sticle de 750 ml.

Am garanția că dacă voi consuma Tahitian NoniTM Original o să mă vindec de o anumită boală?

Produsul Tahitian NoniTM Original este consumat atât de persoane sănătoase care vor să se mențină în formă, cât și de persoane care au diverse probleme de sănătate.

Din experiența noastră de mai bine de 7 ani cu produsul Tahitian NoniTM Original, putem spune că acest produs a ajutat multe persoane în problemele lor, de multe ori cu rezultate uimitoare.

Cu toate acestea, nimeni nu poate oferi garanții cu privire la vindecarea bolilor, nici măcar medicii. Nici un medic, oricât de renumit ar fi, nu ar putea oferi de exemplu garanția că o tumoare canceroasă poate fi vindecată prin chimioterapie sau radioterapie. Cel mult se poate da un prognostic al bolii în procentaje, dar nimeni nu poate garanta că o boală o să se vindece 100%.

Așadar este imposibil ca cineva să ofere garanții cu privire la vindecarea bolilor. Totuși, s-a dovedit prin studii clinice faptul că Noni Original a avut efecte benefice în peste 80% din cazuri la persoanele care l-au folosit pentru diverse probleme de sănătate. În ceea ce privește calitatea produsului, satisfacția este garantată.

Atunci dacă eu mă confrunt cu o anumită boală, pot consuma Tahitian NoniTM Original?

Reamintim faptul că orice persoană care poate să consume fructe, poate consuma și produsul Tahitian Noni TM Original deoarece acesta este un suc de fructe pur. Nimeni nu va interzice vreodată consumul de fructe care sunt benefice pentru sănătate, decât dacă starea de sănătate impune acest lucru.

Dacă însă vă confruntați cu o boală gravă și doriți să folosiți Noni pentru tratament având anumite așteptări, vă recomandăm să luați legătura cu medicul dumneavoastră curant și să respectați indicațiile medicului. Dacă medicul consideră că puteți consuma Noni, atunci consumați-l. Este indicat să aveți avizul medicului dumneavoastră în acest sens, deoarece el este cel care vă tratează. Nu încurajăm pe nimeni să se autotrateze singur, fără avizul și supravegherea medicului curant.

Dacă am consumat Noni și nu am observat efecte vizibile, cărui fapt se datorează acest lucru?

Există mai multe cauze pentru care Noni nu are efectele așteptate. Enumerăm doar câteva dintre ele:

 • Doza de Noni administrată zilnic a fost prea mică. Cu cât doza administrată zilnic este mai mare, cu atât efectele sunt mai vizibile. Din relatările persoanelor care au consumat produsul Tahitian Noni Original pentru o problemă de sănătate, se pare că majoritatea adulților au consumat cel puțin 60-100 ml/zi, cu rezultate foarte bune. Fiecare persoană trebuie să ajungă la doza cea mai potrivită pentru situația ei particulară.

 • Perioada în care s-a consumat Noni a fost prea mică. Una este să se consume Noni timp de doar 2 săptămâni și cu totul altceva este să se consume timp de cel puțin 3-6 luni. Cu cât durata de consum crește, cu atât probabilitatea apariției efectelor pozitive crește.

 • Efectele pe care persoana le așteaptă nu sunt realiste. Dacă o persoană care suferă de o boală gravă așteaptă să se facă bine doar în câteva zile numai cu Noni, acest lucru nu este realist. Să nu uităm de faptul că o boală se poate instala în mod insidios în decurs de câțiva ani. Dacă persoana nici nu a consultat medicul cu privire la afecțiunea ei de sănătate, acest lucru poate fi în dezavantajul persoanei. De multe ori, pe lângă administrarea de Noni, este necesar și un tratament alopat, pe care îl prescrie medicul curant. Discernământul este foarte important în fiecare problemă de sănătate.

 • Persoana nu are suficientă răbdare ca să vadă efectele. Durata de apariție a efectelor benefice variază de la persoană la persoană. La unele persoane efectele apar în 2-3 zile, la altele doar după 3 luni. Nu există o regulă ”bătută în cuie” în acest sens. Tocmai de aceea este indicat să se consume Noni cel puțin 3 luni de zile pentru a putea vedea cu adevărat dacă Noni ajută sau ajută mai puțin.

 • Persoana nu are un stil de viață sănătos. Întotdeauna administrarea de Noni ar trebui să fie însoțită de un stil de viață sănătos. Dacă persoana care consumă Noni are o viață dezechilibrată, mănâncă nesănătos, fumează, consumă alcool, nu face deloc mișcare și comite tot felul de abuzuri, atunci este posibil ca toate acestea să influențeze negativ starea de sănătate. Nu se poate lăsa doar pe seama sucului de noni rezolvarea tuturor problemelor de sănătate, fără ca noi să facem nimic în acest sens. Este foarte important să adoptăm un stil de viață sănătos.

 • Cantitatea totală de Noni consumată a fost prea mică. Se poate întâmpla ca doar 1 litru de Noni să nu fie suficient pentru a vedea efecte benefice. Perioada de consum minimă este de cel puțin 3 luni, timp în care este recomandat să se consume cel puțin 4 litri de Noni.

 • Uneori pot să apară efecte benefice, dar acestea să nu fie sesizate. Se poate întâmpla să apară efecte pozitive, dar persoana să nu le poată obiectiva decât prin analize medicale, fără să simtă nimic spectaculos.

 • Calitatea produsului Noni consumat poate să varieze în funcție de firma care îl produce. Noi recomandăm produsul Tahitian NoniTM Original al companiei americane Morinda Bioactives, un produs de o calitate excepțională, care poate fi comandat pe site-ul nostru, la rubrica de COMANDĂ.

  Așadar, dacă nu au apărut efectele benefice așteptate la consumul de Noni, ar fi bine să se revizuiască fiecare din punctele de mai sus, pentru o revalorizare a chestiunii în cauză.

 • Există vreo certificare sau garanție cu privire la produsul Tahitian NoniTM Original?

  Produsul Tahitian NoniTM Original este certificat în UE de către Comisia Europeană. El a primit Aprobarea Novel Food pentru siguranța alimentară, fiind considerat etalon pentru toate produsele noni de pe piață. Pentru detalii privind certificarea, vă rugăm să consultați rubrica Certificare și garanție.

  Există o politică de returnare a produselor noni?

  Politica de returnare a Companiei Morinda Bioactives poate fi consultată AICI.

  Doresc și eu să comand produsul Tahitian NoniTM Original. Cum procedez?

  Pentru a comanda produsul Tahitian NoniTM Original, ne puteți contacta telefonic, prin e-mail sau puteți să completați Formularul de comandă.

  Pentru alte informații suplimentare care nu au fost prezentate până acum, vă rugăm să ne contactați.

  Recomanda Tahitian Noni prietenilor tai:

  Numele dumneavoastra:
  Email prieten 1:
  Email prieten 2:
  Email prieten 3:
   

  Home | Oportunitate | Politica de returnare | Protecția Consumatorului - ANPC | Contact

  Cosmetice Age Defy | Comandă combinată | Certificare și garanție

  www.suc-noni.ro
  Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse al Tahitian Noni International
  IPC 2797508
  TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International, Inc.
  © Tahitian Noni International.
  Toate drepturile rezervate.