Despre noi | Întrebări și răspunsuri | Preţuri | Livrare | Comandă | Contact                                          

Produse Noni Tahitian Tahitian Noni Logo

Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse Tahitian Noni International
IPC 2797508

TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International , Inc.

© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.

Noni - Suc Noni

Imunitatea la copii

     

Ce este imunitatea?

Imunitatea reprezintă capacitatea de apărare a organismului împotriva agresiunilor, infecțiilor și tumorilor.

Ea se realizează prin intermediul globulelor albe (neutrofile, limfocite, macrofage etc), care sunt celule specializate ale sistemului imunitar și prin intermediul anticorpilor, substanțe sintetizate de sistemul imunitar pentru a anihila agenții patogeni.

Atunci când organismul are un sistem imunitar puternic, el rezistă la boli și nu se îmbolnăvește.

O persoană cu imunitate bună, chiar dacă se îmbolnăvește, face doar o formă ușoară de boală.

Există imunitate și la copii?

Da. Și copiii au imunitate. Imunitatea la copii se formează treptat, deoarece copilul nu se naște cu o imunitate dobândită.

În primele luni după naștere, copilul este protejat prin anticorpii din laptele matern. Tocmai de aceea este indicat ca un copil să fie alăptat la sân cel puțin 6 luni - 1 an de zile.

Sistemul imunitar al nou-născutului este imatur, dar pe măsură ce organismul vine în contact cu diferiți antigeni, el își dezvoltă și își maturează sistemul imunitar.

Virozele respiratorii de exemplu, așa cum sunt răcelile, contribuie și ele la dezvoltarea și maturizarea naturală a sistemului imunitar.

Ce se întâmplă când scade imunitatea?

Atunci când scade imunitatea, organismul este mult mai sensibil la infecții, cum ar fi de exemplu infecțiile respiratorii, care apar mai ales în sezonul rece al anului.

Capacitatea de apărare fiind scăzută, copilul se îmbolnăvește mult mai ușor și mai frecvent.

El poate contracta mult mai repede o răceală sau o gripă decât un copil cu imunitate bună, iar atunci când se îmbolnăvește, se îmbolnăvește mult mai grav decât copiii cu imunitate bună.

O simplă răceală banală poate să apară din când în când la orice copil, iar ea chiar ajută la întărirea imunității copilului. Problema este atunci când imunitatea este scăzută iar răcelile devin frecvente și de gravitate mai mare, deseori cu complicații (amigdalite, traheite, otite, bronșite etc).

Ce ar trebui să fac dacă copilul meu are imunitatea scăzută?

Dacă copilul dumneavoastră se confruntă cu o imunitate scăzută, mai întâi vă recomandăm să luați legătura cu un medic, de preferință un medic pediatru, în vederea unui consult medical al copilului.

Medicul pediatru este un medic specialist în bolile copiilor, oricare ar fi natura acestora.

Vă recomandăm acest lucru deoarece pot exista și boli grave care să ducă la scăderea severă a imunității, așa cum este de exemplu leucemia.

Tocmai de aceea este bine ca medicul să consulte copilul și să excludă o astfel de posibilitate.

Cum se poate crește imunitatea scăzută la copii?

Imunitatea scăzută la copii este o problemă, deoarece un astfel de copil se îmbolnăvește mai des decât ceilalți copii, iar atunci când se îmbolnăvește face forme mai severe de boală. Tocmai de aceea ar fi indicat să se recurgă la metode sau remedii pentru a întări imunitatea copilului, cu scopul de a-l proteja.

În aceste sens, este foarte importantă o alimentație sănătoasă, echilibrată, cu fructe și legume proaspete, cu proteine suficiente care constituie substratul anticorpilor (substanțe ale sistemului imunitar care anihilează agenții patogeni, virușii și bacteriile).

De asemenea este importantă scoaterea copilului la aer curat, igiena corespunzătoare, exercițiile fizice, călirea organismului, armonia din familie (copilul nu trebuie să fie stresat) etc.

În mod suplimentar se poate recurge la administrarea de remedii naturale care s-au dovedit științific că întăresc imunitatea, cum este și cazul produsului Tahitian NoniTM Original, care poate fi comandat pe site-ul nostru la rubrica de COMANDĂ.

Tahitian NoniTM Original poate fi administrat pentru întărirea imunității și la copii?

Orice persoană, adult sau copil, care poate să consume fructe, poate să consume și Tahitian NoniTM Original.

Acest produs este renumit pentru întărirea imunității și poate fi administrat cu succes la copii mai ales în sezonul rece, când copiii sunt expuși gripei și răcelilor. Întărind imunitatea, rezistența organismului crește. Chiar dacă copilul va contracta răceala, el poate trece mult mai ușor peste ea, dacă are imunitatea bună.

Menționăm faptul că fructul noni din care este fabricat produsul Tahitian NoniTM Original este folosit cu succes de peste 2000 de ani în Polinezia, India, China și alte țări ale lumii pentru proprietățile sale deosebite.

Informații despre acest produs se pot obține accesând meniul din stânga al site-ului nostru sau accesând rubrica Totul despre TAHITIAN NONI Original.

De la ce vârstă se poate administra sucul noni original la copii?

Pentru a se putea administra produsul Tahitian NoniTM Original, copilul trebuie să aibă vârsta de cel puțin 1 an.

În primul an de viață, medicii recomandă să nu se consume fructe cu semințe mici, cum ar fi zmeura, căpșunii, frăguțele etc., deoarece pot avea în unele cazuri un potențial alergen, iar copiii care consumă acest fel de fructe în primul an de viață pot să dezvolte o alergie.

Datorită faptului că și fructul noni conține semințe mici, iar produsul Tahitian Noni Original este fabricat din pulpa fructului noni, este ușor de înțeles de ce nu se poate adminstra Noni la copii în primul an de viață.

Ce gust are Tahitian NoniTM Original? Poate fi băut și de copii?

Tahitian NoniTM Original (sucul noni original) are un gust plăcut, ușor dulceag, fiind bine tolerat și de copii.

Datorită faptului că în stare naturală fructul noni este foarte amar și neplăcut la gust, s-a recurs la prepararea unui suc de fructe mixt, care pe lângă pulpa de noni (89%) mai conține și suc de afine și struguri în cantitate minimă (11%) doar cât să modifice gustul.

Astfel s-a obținut produsul Tahitian NoniTM Original al companiei americane Morinda Bioactives.

Ce cantitate de suc noni se administrează la copii?

La copil se recomandă de regulă cam jumătate din doza adultului. În medie, la copil se poate administra 30 ml pe zi, în două administrări, 15 ml dimineața și 15 ml seara, cu 30 de minute înainte de masă.

În ce mod se face adminstrarea? Cum se începe?

În prima zi, se poate începe adminstrarea cu 1 linguriță de noni (între 2-5 ml), dimineața. Dacă copilul tolerează bine sucul, a doua zi se adminsitrează 2 lingurițe dimineața (nu seara).

În a treia zi se administrează 2 lingurițe dimineața și 1 linguriță seara, iar apoi se crește doza gradat cu 5 ml pe zi, până când se ajunge la 30 ml pe zi (15 ml dimineața și 15 ml seara).

În acest mod, copilul se obișnuiește treptat cu sucul noni. Se începe doar cu 1 linguriță, deoarece în cazul în care copilul nu tolerează produsul, efectele sunt minime. Se întâmplă extrem de rar ca un copil să nu tolereze sucul noni. În acest caz, se oprește administrarea și se va consulta un specialist, deoarece este posibil ca copilul să aibă o predispoziție spre alergii.

Cum se păstrează sucul noni?

Un aspect suplimentar de luat în considerare este faptul că odată desfăcut, sucul noni se păstrează la frigider, deoarece nu conține conservați.

Tocmai de aceea, nu se va adminstra copilului sucul direct de la frigider, deoarece acesta fiind foarte rece, copilul poate face ”roșu în gât”, adică o faringită sau amigdalită. Sucul se va adminsitra la temperatura camerei.

În acest sens, se poate turna într-un păhărel de sticlă 15 ml de suc seara (3 lingurițe), care se va lăsa până a doua zi dimineața în acel pahar la temperatura camerei. Se mai poate recurge la amestecarea sucului noni rece de la frigider cu un pic de ceai cald, temperatura de administrare devenind optimă.

Cât timp se recomandă administrarea de Noni la copii?

De regulă se recomandă o cură de cel puțin 3 luni de zile, pentru ca organismul să asimileze bine substanțele bioactive din Noni, dar au fost și situații când cura a durat doar o lună, cu rezultate benefice.

Perioada de administrare depinde de fiecare organism în parte. Nu la toți copiii este la fel. La unii copii efectele benefice pot să apară mai repede, la alții mai târziu.

Sunt însă și părinți care au ales să administreze copilului suc noni pe toată perioada sezonului rece a anului, din septembrie și până în martie, cu beneficii excelente, asigurându-le o protecție pe toată această perioadă.

Creșterea imunității protejează copilul de infecții mai ales atunci când acesta începe să meargă în colectivitate (creșă, cămin, grădiniță, școală). Un copil sănătos va fi un copil fericit, putându-și desfășura cu ușurință toate activitățile sale.

Există părinți care au adminstrat sucul noni original la copii lor cu rezultate bune? Există mărturii în acest sens?

Bine-nțeles. Există mărturii cu privire la întărirea imunității la copii. Vă invităm să vizualizați câteva mărturii postate chiar pe site-ul nostru la rubrica de MĂRTURII.

Care este prețul produsului Tahitian Noni Original?

Pentru produsul Tahitian Noni Original avem prețuri de depozit, care nu conțin adaos comercial și care sunt chiar reduse față de prețurile de achiziție de pe site-ul companiei Morinda. Astfel, la acest produs, pe site-ul nostru beneficiați de cele mai mici prețuri de pe piață. Aceste prețuri includ și transportul la domiciliu, astfel că nu trebuie să mai plătitți nimic în plus.

Prețul diferă în funcție de cantitatea de suc noni comandată. Cu cât cantitatea crește, cu atât prețul este mai mic. Spre exemplu, un singur litru de Tahitian Noni Original costă 175 lei, dar la o comandă de 4 litri, prețul este de 125 lei per litru. Pentru detalii legate de prețuri vă rugăm să consultați rubrica de PREȚURI a site-ului nostru.

Aceste prețuri nu sunt prea mari?

Atunci când analizăm prețul unui produs pentru imunitate la copii, trebuie să avem în vedere mai multe aspecte.

În primul rând trebuie să ne întrebăm care sunt beneficiile pe care ni le aduce produsul. Dacă beneficiile sunt mari, atunci merită să-l cumpărăm. În cazul produsului Tahitian Noni Original, s-a dovedit științific că are efecte benefice asupra imunității. Compania Morinda este singura din lume care a realizat cercetări științifice cu sucul noni original. Astfel, trebuie să evaluăm întotdeauna raportul cost/beneficii, care evident trebuie să fie în favoarea noastră ca și cumpărători.

În al doilea rând, trebuie să ne întrebăm dacă produsul este renumit sau recunoscut pe piață. Una este când cumpărăm un produs de care nimeni nu a mai auzit și alta este când cumpărăm un produs deja consacrat, renumit și recunoscut, care este folosit de milioane de oameni în întreaga lume, așa cum este și cazului produsului Tahitian Noni Original.

În al treilea rând, trebuie să avem în vedere perioada folosirii produsului. De aici putem calcula în mod real costul pentru o zi de administrare. Deși la prima vedere prețul produsului Tahitian Noni Original ar putea părea ridicat pentru unii părinți, la o analiză a acestui aspect o să vedem că nu este așa. La o comandă de 4 litri, costul unui litru de suc noni este de 125 lei, dar acest litru ajunge copilului timp de o lună de zile, astfel că prețul real este de 4 lei pe zi.

Orice părinte își poate permite 4 lei pe zi pentru sănătatea copilului său. Sunt rare situațiile când un părinte nu-și poate permite această sumă. Dacă ne gândim la faptul că majoritatea oamenilor cheltuie mai mult de 100 lei pe lună pe tot felul de lucruri inutile, care nu sunt cu adevărat necesare, avem un argument în plus că suma modică de 4 lei pe zi nu este mult pentru un adult, dar pentru un copil poate face diferența.

Pe bună dreptate spunea cineva: ”Banii pe care nu-i dăm pe lemne iarna ca să ne încălzim, o să-i dăm pe medicamente atunci când ne îmbolnăvim, dar pe deasupra mai avem și probleme de sănătate.” Este evident că în caz de îmbolnăviri repetate datorită unei imunități scăzute, costurile tratamentelor pot fi destul de ridicate, de multe ori depășind costul unei profilaxii adecvate.

Atunci când este vorba de sănătate, trebuie să punem corect lucrurile în balanță, să vedem avantajele dar și dezavantajele achiziționării sau neachiziționării unui produs de calitate. Dorința oricărui părinte este ca produsul căutat să fie și foarte bun dar și foarte ieftin. Trebuie să înțelegem că diferența de preț stă întotdeauna în calitatea unui produs. Tahitian Noni Original este de o calitate excepțională, obținut printr-o tehnologie unică în lume, imposibil de copiat.

Apoi trebuie să ne întrebăm dacă produsul este original. Tahitian Noni Original este adevăratul și singurul suc noni original de pe piață. A fost primul produs noni apărut pe piață, cu care s-au făcut toate cercetările, beneficiile acestuia asupra sănătății ajungând să fie cunoscute de foarte mulți oameni. Ulterior au mai apărut și alte firme care comercializează noni, dar orice persoană știe, din experiență proprie, care este diferența între un produs original și un produs care nu este original.

Așadar suntem convinși că vă oferim produsul de care aveți nevoie pentru creșterea imunității copilului dumneavoastră, un produs original, de o calitate excepțională, renumit, consacrat, dovedit științific, la un raport preț/calitate deosebit. Acesta este produsul pe care probabil de mult timp l-ați căutat.

Dacă doresc să comand produsul Tahitian Noni Original, cum procedez?

Pentru a comanda produsul Tahitian Noni Original, ne puteți contacta telefonic sau puteți completa un formular de comandă, la rubrica de COMANDĂ a site-ului nostru.

Pentru alte informații vă recomandăm și secțiunea Întrebări și răspunsuri

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Recomanda Tahitian Noni prietenilor tai:

Numele dumneavoastra:
Email prieten 1:
Email prieten 2:
Email prieten 3:
 

Home | Oportunitate | Politica de returnare | Protecția Consumatorului - ANPC | Contact

Cosmetice Age Defy | Comandă combinată | Certificare și garanție

www.suc-noni.ro
Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse al Tahitian Noni International
IPC 2797508
TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International, Inc.
© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.