Despre noi | Întrebări și răspunsuri | Preţuri | Livrare | Comandă | Contact                                          

Produse Noni Tahitian Tahitian Noni Logo

Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse Tahitian Noni International
IPC 2797508

TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International , Inc.

© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.

Noni - Suc Noni

Despre Compania MORINDA BIOACTIVES

     

Ce este Compania Morinda?

Compania Morinda Bioactives este unica companie din lume care fabrică şi distribuie Sucul Noni Original - Tahitian NONI TM Original.

Este o companie americană care îşi are sediul în Statele Unite ale Americii.

La ora actuală această companie este numărul 1 în lume în ceea ce priveşte fabricarea de produse noni, cercetarea efectelor benefice ale fructului noni, distribuirea acestor produse şi mai ales calitatea lor incontestabilă.

Compania Morinda deţine peste 90% din produsele noni de pe piaţa mondială. A fost prima companie care a început cercetarea şi fabricarea sucului noni original.

Compania Morinda a fost denumită în trecut Tahitian Noni International.

Care este istoria Companiei Morinda? Când a fost înfiinţată această companie?

În anul 1769, căpitanul James Cook şi echipajul său a descoperit insulele paradisiace din Tahiti şi totodată a notificat despre utilizarea frucului noni de către locuitorii acelor insule.

În anul 1955 doctorul Ralph Heinicke a descoperit proprietăţile benefice ale plantei noni. Cercetările sale au fost de bază şi au îmbunătăţit viaţa a milioane de oameni.

În anul 1996 a luat naştere Compania Tahitian Noni International, o companie revoluţionară care a îmbinat în mod armonios experienţa în cercetare, industrie şi marketing. De atunci această companie s-a dezvoltat într-un mod uluitor. Astăzi această companie este denumită Morinda Bioactives.

Care este obiectivul Companiei Morinda?

Compania Morinda lucrează pe principiul sănătăţii, bunăstării şi fericirii. Obiectivul companiei Morinda este să binecuvânteze întreaga lume cu efectele benefice naturale Tahitian Noni prin povestirea destinelor schimbate.

Noi credem că sănătatea şi fericirea sunt strâns legate. Fără sănătate viaţa nu este la fel de plăcută. Acesta este lucrul care ne conduce, ca să împărtăşim remarcabilele beneficii ale fructului noni cu toată lumea, peste tot în lume.

Nu putem schimba lumea, dar ştim că putem face o diferenţă în viaţa dumneavoastră.

Care este produsul de bază al acestei companii?

Produsul de bază al companiei Morinda este TAHITIAN NONITM Original, în trecut denumit Tahitian Noni Juice, fabricat din pulpa fructului noni (Morinda Citrifolia).

Această băutură este un suc de fructe, din piure noni pur (89%), combinat cu 11% suc pur de struguri şi afine.

Ulterior au mai apărut şi alte firme care au început să producă şi să comercializeze suc noni, dar produsul de bază rămâne ca etalon cel original, TAHITIAN NONITM Original, cu care au fost făcute majoritatea cercetărilor şi studiilor clinice umane. Aceste studii şi cercetări au dovedit eficacitatea şi efectele benefice ale acestui produs asupra sănătăţii.

Unde este fabricat TAHITIAN NONITM Original?

TAHITIAN NONITM Original este fabricat în SUA, Germania, Japonia şi China. Pentru Europa există o linie de fabricaţie a companiei Morinda în Germania, care produce sucul noni original după aceleaşi standarde ca şi în S.U.A.

Procesul de fabricaţie include tehnologie unică în acest domeniu. Atât linia de fabricaţie cât şi procesul de fabricaţie sunt 100% proprietatea companiei Morinda Bioactives.

Metoda de recoltare, procesare şi îmbuteliere nu afectează elementele sale critice, vitale.

Unde se află Depozitul Morinda pentru România?

La ora actuală, piaţa Produselor Tahitian NoniTM din România aparţine de Biroul Regional Morinda din Budapesta, Ungaria.

Ca urmare Depozitul Morinda pentru România de unde sunt livrate produsele sigilate cu Marca Tahitian NoniTM se află in Budapesta, Ungaria.

Adresa Biroului Morinda este următoarea:

Ungaria, Budapesta, Cartierul 12, Str. Alkotás 53. MOM Park, clădirea B, etaj I, 1123

Compania Morinda - Recunoaștere, Aprobări, Certificate

Morinda Bioactives Inc. a fost prima companie care a primit Aprobarea Novel Food, pentru introducerea pe piaţă a "sucului noni" ca un nou ingredient alimentar. Compania a suportat o evaluare foarte costisitoare pentru siguranţa noilor alimente, o serie de teste Novel Food conform cu Regulamentul (EC) No. 258/97.

Desigur, Morinda Bioactives continuă suplimentar angajamentul făcut ştiinţei, lucru care face, ca brandul nostru să fie unic în industria de sănătate şi wellness. Ca să vă dăm un exemplu, în 2008 a obţinut o altă aprobare Novel Food pentru Tahitea® frunze de noni.

După ce în 2003 Morinda a fost prima companie care a obţinut Autorizaţia Novel Food pentru băutura Tahitian NoniTM, aceasta a devenit etalonul cu care se vor măsura toate celălalte companii noi care încearcă să producă băuturi de acest gen.

Din 1996 fiecare produs care încă nu este prezent pe piaţa Uniunii Europene necesită o aprobare privind siguranţa alimentară (EFSA). Toate celălalte băuturi sau produse pe bază de noni sau orice combinaţie de noni juice, necesită să îndeplinească un minim de standarde pentru a li se permite să fie vândute în UE. Dacă ei nu îndeplinesc aceste standarde pentru aprobare, aceste produse sunt ilegale pe piaţă.

Morinda a cheltuit milioane de euro şi 3 ani pentru a fi prima companie care introduce pe piaţa Uniunii Europene, Băutura de Noni conform Aprobării Novel Food. Cererea a fost făcută în Aprilie 2000, iar după o evaluare riguroasă privind siguranţa alimentară şi o serie de studii ştiinţifice, Comisia Europeană a aprobat în final pe data de 5 Iunie 2003 introducerea pe piaţă spre vânzare a băuturii produse de către compania Morinda.

Puteți descărca Aprobarea Novel Food din 5 iunie 2003 dând click AICI

În anul 2010, compania Morinda a obținut de la Comisia Europeană a treia aprobare Novel Food pentru siguranță alimentară, dar de această dată pentru piureul de noni.

Puteți descărca Aprobarea Novel Food din 21 aprilie 2010 dând click AICI

Pagina web oficială Morinda Bioactives

Puteți vizualiza site-ul oficial al companiei Morinda Bioactives dând click AICI

Recomanda Tahitian Noni prietenilor tai:

Numele dumneavoastra:
Email prieten 1:
Email prieten 2:
Email prieten 3:
 

Home | Oportunitate | Politica de returnare | Protecția Consumatorului - ANPC | Contact

Cosmetice Age Defy | Comandă combinată | Certificare și garanție

www.suc-noni.ro
Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse al Tahitian Noni International
IPC 2797508
TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International, Inc.
© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.