Despre noi | Întrebări și răspunsuri | Preţuri | Livrare | Comandă | Contact                                          

Produse Noni Tahitian Tahitian Noni Logo

Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse Tahitian Noni International
IPC 2797508

TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International , Inc.

© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.

Noni - Suc Noni

Certificare și garanție

     

Compania Morinda Bioactives este unica companie din lume care fabrică şi distribuie Sucul Noni Original, fiind de neegalat în domeniul produselor noni.

Singurul și unicul produs noni original de pe piața mondială este la ora actuală produsul Tahitian NONI TM Original.

Calitatea produselor noni fabricate de Compania Morinda este incostestabilă. Calitatea face întotdeauna diferența.

Certificare Calitate

Compania Morinda - Recunoaștere, Aprobări, Certificate

Morinda Bioactives Inc. a fost prima companie care a primit Aprobarea Novel Food, pentru introducerea pe piaţă a "sucului noni" ca un nou ingredient alimentar. Compania a suportat o evaluare foarte costisitoare pentru siguranţa noilor alimente, o serie de teste Novel Food conform cu Regulamentul (EC) No. 258/97.

Desigur, Morinda Bioactives continuă suplimentar angajamentul făcut ştiinţei, lucru care face, ca brandul nostru să fie unic în industria de sănătate şi wellness. Ca să vă dăm un exemplu, în 2008 a obţinut o altă aprobare Novel Food pentru Tahitea® frunze de noni.

După ce în 2003 Morinda a fost prima companie care a obţinut Autorizaţia Novel Food pentru băutura Tahitian NoniTM, aceasta a devenit etalonul cu care se vor măsura toate celălalte companii noi care încearcă să producă băuturi de acest gen.

Din 1996 fiecare produs care încă nu este prezent pe piaţa Uniunii Europene necesită o aprobare privind siguranţa alimentară (EFSA). Toate celălalte băuturi sau produse pe bază de noni sau orice combinaţie de noni juice, necesită să îndeplinească un minim de standarde pentru a li se permite să fie vândute în UE. Dacă ei nu îndeplinesc aceste standarde pentru aprobare, aceste produse sunt ilegale pe piaţă.

Morinda a cheltuit milioane de euro şi 3 ani pentru a fi prima companie care introduce pe piaţa Uniunii Europene, Băutura de Noni conform Aprobării Novel Food. Cererea a fost făcută în Aprilie 2000, iar după o evaluare riguroasă privind siguranţa alimentară şi o serie de studii ştiinţifice, Comisia Europeană a aprobat în final pe data de 5 Iunie 2003 introducerea pe piaţă spre vânzare a băuturii produse de către compania Morinda.

Puteți descărca Aprobarea Novel Food din 5 iunie 2003 dând click AICI

În anul 2010, compania Morinda a obținut de la Comisia Europeană a treia aprobare Novel Food pentru siguranță alimentară, dar de această dată pentru piureul de noni.

Puteți descărca Aprobarea Novel Food din 21 aprilie 2010 dând click AICI

Garanţia noastră de Satisfacţie de 90 de zile

Dacă nu sunteţi complet mulţumit de *prima achiziţie de produse făcută, returnaţi-ne cantitatea de produse neutilizată din comanda dvs. în termen de 90 de zile de la data achiziţiei originale şi vă vom returna 100% preţul de cumpărare (cu excepţia taxelor de transport).

Vă rugăm să reţineţi că dreptul dvs. legal stabilit prin lege privind perioada de returnare nu a fost afectat.

* Doar un singur colet deschis şi utilizat din fiecare tip de produs va fi acceptat (cu condiţia ca acesta să nu depăşească valoarea unei cutii de Băutură Bioactivă Tahitian NoniTM).

**Reţineţi că dreptul dvs. statutar de răzgândire nu este afectat.

***Garanţia de 90 zile nu este valabilă pentru dispozitivele Age Defy. Dar suntem bucuroşi să vă oferim o garanţie de satisfacţie de 30 zile pentru dispozitivele Age Defy.

Garanţia de Returnare de 30 de zile

Dacă din orice motiv nu sunteţi mulţumit de achiziţia dvs., puteţi returna acestă comandă, în starea sa iniţială în termen de 30 de zile de la data la care aţi primit coletul, nedeschis (cu sigiliile şi ambalajul intact) şi vă vom emite o rambursare completă pentru preţul plătit pentru această comandă (cu excepţia taxelor de transport). Putem accepta returnarea coletelor desfăcute numai dacă acestea sunt încă în perioada de returnare de 90 de zile a Garanţiei de Satisfacţie.

TAHITIAN NONITM Original - termen de valabilitate

Termenul de valabilitate este de 2 ani (o sticlă nedeschisă se poate păstra 2 ani). Băutura TAHITIAN NONITM Original deschisă se menţine 60 de zile şi necesită păstrarea la frigider. Se recomandă agitarea înainte de a se consuma din ea.

Recomanda Tahitian Noni prietenilor tai:

Numele dumneavoastra:
Email prieten 1:
Email prieten 2:
Email prieten 3:
 

Home | Oportunitate | Politica de returnare | Protecția Consumatorului - ANPC | Contact

Cosmetice Age Defy | Comandă combinată | Certificare și garanție

www.suc-noni.ro
Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse al Tahitian Noni International
IPC 2797508
TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International, Inc.
© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.