Despre noi | Întrebări și răspunsuri | Preţuri | Livrare | Comandă | Contact                                          

Produse Noni Tahitian Tahitian Noni Logo

Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse Tahitian Noni International
IPC 2797508

TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International , Inc.

© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.

Noni - Suc Noni

Totul despre TAHITIAN NONITM Original

     

Ce este Noni?

Noni (Morinda citrifolia) este un fruct cu proprietăţi extraordinare şi benefice asupra sănătăţii, folosit cu succes de peste 2000 de ani în Polinezia, China, India şi în alte părţi ale lumii.

De mărimea unui cartof, noni variază în culoare de la alb până la galben sau verde. Fructele coapte pot fi recoltate 365 de zile pe an.

Fructul Noni contine peste 150 de substanţe bioactive naturale cu efecte deosebit de benefice asupra întregului organism, contribuind astfel la îmbunătăţirea stării de sănătate.

Conţine antioxidanti puternici naturali (ce anihilează radicalii liberi din organism), iridoide (substanţe naturale puternic bioactive), numeroase enzime, vitamine, minerale, xeronină, proxeronină, damnacanthal, bioflavonoide, antrachinine şi numeroşi alţi fitonutrienţi.

În stare naturală, fructul noni este foarte amar şi are un miros şi un gust neplăcut, astfel că nu se poate consuma ca atare. Ca să poată fi totuşi consumat, din aceste fructe noni, Compania Morinda Bioactives a reuşit prepararea unui suc din fructe noni cu pulpă, original, ce păstrează nealterate toate substanţele bioactive din fructul noni. Acest suc unic original se găseşte sub forma produsului Tahitian NoniTM Original.Unde creşte această plantă?

Planta Noni creşte oriunde există sol nepoluat vulcanic. Este întâlnită în insulele din Pacificul de Sud, Tahiti, Polinezia, Hawai.

Arborele Morinda Citrifolia creşte până la 10 metri înălţime. Cei mai mari arbori pot furniza o cantitate de 4-8 kilograme de fructe pe lună. Acest fruct creşte doar în sălbăticie, în păduri extinse, şi trebuie recoltat local în aceste păduri sălbatice.

Tocmai de aceea, fructele noni recoltate din aceste zone sunt pure, curate, sănătoase, fără nici un fel de impurităţi, toxine sau substanţe chimice de poluare.

Ce este TAHITIAN NONITM Original?

TAHITIAN NONITM Original este produsul original al companiei Morinda Bioactives, fabricat din pulpa fructului noni (Morinda Citrifolia).

Este produsul companiei americane Morinda Bioactives cu cel mai bun preţ și cea mai bună calitate de pe piață la ora actuală. Reprezintă Sucul Noni Original, singura Băutură Bioactivă Noni de pe piaţa din Europa.

Această bautură are în compoziţie 89% lichid din piure de fructe noni, combinat cu 11% suc pur de afine şi struguri, având un gust plăcut.

Morinda Bioactives (Tahitian Noni International) este singura companie din lume care a efectuat studii clinice umane cu produsul TAHITIAN NONITM Original.

Unde este fabricat TAHITIAN NONITM Original?

TAHITIAN NONITM Original este fabricat în SUA, dar există și alte linii de fabricație ale companiei. Produsele destinate țărilor din Europa se fabrică în Germania. De asemenea se mai fabrică în Japonia şi China pentru continentul asiatic.

Procesul de fabricaţie include tehnologie unică în acest domeniu. Atât linia de fabricaţie cât şi procesul de fabricaţie sunt 100% în proprietatea companiei americane Morinda Bioactives (Tahitian Noni International).

Metoda de recoltare, procesare şi îmbuteliere nu afectează elementele sale critice, vitale.

Care este forma de prezentare a produsului TAHITIAN NONITM Original?

TAHITIAN NONITM Original este îmbuteliat şi pus la dispoziţia consumatorilor în sticle de 1 litru.

Ambalajul sucului noni original este sticla de sticlă.

Cum se consumă TAHITIAN NONITM Original?

Putem să-l consumăm aşa cum este în starea lui originală sau amestecat cu orice alt suc de fructe sau chiar cu apă sau ceai. Înainte de a consuma băutura, se recomandă să agităm bine sticla pentru o mai bună omogenizare a conținutului.

Se poate turna sucul într-un păhărel de sticlă, se lasă să ajungă la temperatura camerei (pentru a nu-l consuma rece direct din frigider), și apoi se bea ca atare sau amestecat cu alte lichide așa cum s-a precizat.

Ce gust are TAHITIAN NONITM Original?

În stare naturală, fructul noni este foarte amar şi are un miros şi un gust neplăcut. Pentru utilizare, fructul noni este preparat sub formă de suc de fructe mixt.

Această chestiune a fost astfel rezolvată, așa că TAHITIAN NONITM Original este foarte bun la gust datorită adaugării sucurilor naturale concentrate de struguri şi afine într-o proporţie redusă.

Ce cantitate de băutură TAHITIAN NONITM Original se consumă zilnic?

Se recomandă să consumăm între 30-100 ml zilnic, preferabil înainte de mesele principale cu 30 de minute, pentru o mai bună absorbţie. Se poate administra de 2-3 ori pe zi.

TAHITIAN NONITM Original poate avea efecte secundare?

Teoretic nu există reacţii negative, fiind un suc de fructe pur. Orice persoană, adult sau copil, care poate consuma fructe, poate să bea şi TAHITIAN NONITM Original. În caz de nevoie, consultați nutriționistul dumneavoastră.

Care este termenul de valabilitate al sucului TAHITIAN NONITM Original?

Termenul de valabilitate este de 2 ani (o sticlă nedeschisă se poate păstra 2 ani). Băutura TAHITIAN NONITM Original deschisă se menţine 60 de zile şi necesită păstrarea la frigider. Se recomandă agitarea înainte de a se consuma din ea.

TAHITIAN NONITM Original conține conservanți?

Produsul TAHITIAN NONITM Original nu conține conservanți. Nu conține nici aditivi, zahăr sau zaharină. Este un produs natural, pur și curat, fără alte adaosuri de substanțe chimice.

Acesta este unul din marile avantaje ale produsului original de noni, în comparație cu alte produse noni de pe piață.

Neavând în compoziție nici un consenservant, produsul odată desigilat, se păstrează la frigider pentru a nu fermenta la temperatura camerei.

Care este prețul produsului TAHITIAN NONITM Original?

Prețul produsului TAHITIAN NONITM Original este un preț de depozit ce nu conține adaos comercial. Astfel că beneficiați de cel mai mic preț de pe piață.

Raportând prețul produsului la cantitatea de suc noni consumată zilnic, prețul este destul de scăzut, fiind accesibil tuturor celor care doresc să-l consume

Practic cu o sumă modică de 4-5 lei/zi se poate face o cură cu acest produs. Orice persoană cu venituri decente își poate permite 4-5 lei/zi pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, dacă ne gândim la faptul că zilnic putem cheltui sume mai mari pentru diverse lucruri care nu sunt cu adevărat importante sau utile.

Pentru alte detalii legate de prețuri, vă rugăm să consultați Lista de prețuri

Cum este prețul produsului TAHITIAN NONITM Original, comparativ cu alte produse noni de pe piață?

Atunci când vorbim de prețuri, întotdeauna trebuie să luăm în calcul calitatea unui produs și mai ales raportul preț/calitate. Nu trebuie să uităm de faptul că întotdeauna ”calitatea face diferența”.

La ora actuală au apărut multe produse noni pe piață, dar nici unul nu se apropie de calitatea net superioară a produsului TAHITIAN NONITM Original, obținut printr-o tehnologie unică în lume.

Există produse noni mai ieftine, iar altele chiar mai scumpe, dar aceasta nu înseamnă că au o calitate mai bună. Unele din produsele noni de pe piață sunt ambalate în sticle de plastic, altele conțin conservanți, altele au o concentrație foarte scăzută de noni, altele au proprietăți organoleptice inferioare etc. Toate aceste aspecte trebuie analizate atunci când alegem un produs.

Din experiența noastră putem să vă spunem că persoanele care au folosit odată produsul TAHITIAN NONITM Original și au văzut efectele benefice, au renunțat la alte produse noni de pe piață, care chiar dacă erau mai ieftine, nu se apropiau de valoarea celui original, atât în ceea ce privește calitatea cât și în ceea ce privește efectele asupra sănătății.

Produsul TAHITIAN NONITM Original întrunește toate criteriile pentru un produs ideal: are o calitate superioară, este ambalat în sticlă de sticlă, are un excelent raport preț/calitate, nu conține conservanți, are un gust plăcut, a fost primul produs noni introdus pe piață cu care s-au făcut majoritatea studiilor clinice umane devenind astfel consacrat și renumit. Adevărul este că nu are egal pe piața mondială.

Se pot oferi mai multe informații despre TAHITIAN NONITM Original?

Pentru informații suplimentare vă recomandăm și secțiunea Întrebări și răspunsuri

Recomanda Tahitian Noni prietenilor tai:

Numele dumneavoastra:
Email prieten 1:
Email prieten 2:
Email prieten 3:
 

Home | Oportunitate | Politica de returnare | Protecția Consumatorului - ANPC | Contact

Cosmetice Age Defy | Comandă combinată | Certificare și garanție

www.suc-noni.ro
Această pagină web este proprietatea: Consultant Independent de Produse al Tahitian Noni International
IPC 2797508
TAHITIAN NONITM este marcă înregistrată a Tahitian Noni International, Inc.
© Tahitian Noni International.
Toate drepturile rezervate.